četvrtak, 4. kolovoza 2016.

Stavite samo pola LUKA na vrat i riješit ćete se jedne od najčešćih bolesti današnjice!

nuigh789g

U ovom članku ćemo vam pokazati zanimljivu i vrlo učinkovitu domaću metodu u liječenju poremećaja štitne žlijezde. Kap što sigurno znate problemi sa štitnjačom su jedan od najčešćih zdravstvenih problema današnjice.

A najgore od svega je što ti problemi mogu ozbiljno naškoditi cijelom ljudskom tijelu. Ali, na sreću, postoje učinkoviti načini za liječenje ovog stanja, a mi ćemo vam pokazati u nastavku šta trebate učiniti:



Ovaj prirodni i iznimno učinkovit izbor je predstavljen od strane dr Igora Kiazkina, poznatog ruskog liječnika iz St. Petersburga. Dakle, dr Igor preporučuje upotrebu luka u liječenju štitnjače koje može biti vrlo korisno i vrlo učinkovito. To je vrlo jednostavan način, koji potpuno prirodno potiče funkciju štitne žlijezde.

Evo što trebate učiniti:

U noćnim satima, prije nego što odete na spavanje, trebate uzeti jedan luk, izrezati ga na pola, tako da sok curi iz luka. Zatim, uzeti pola luka i trebate masirati vrat u području štitne žlijezde s nježnim i kružnim pokretima.



 Kada ste gotovi s masažom vrata, možete ići na spavanje, ali ne perite vrat. Trebate ostaviti sok luka da obavlja svoju čaroliju dok vi spavate.

Ako imate nekih poremećaja štitne žlijezde ili znate nekoga tko ima, onda je ovo pravo rješenje za njih. Prije upotrebe bilo koje vrste alternativne medcine konzultirajte svog liječnika.

Mi se nadamo da vam je ovaj članak bio koristan i ne zaboravite ga podijeliti sa svojim prijateljima i obitelji.

Nema komentara:

Objavi komentar