petak, 5. kolovoza 2016.

PILE PEČENO NA PIVSKOJ BOCI! HVALA TI SEKO ZA OVAJ FENOMENALAN RUČAK!!!



SASTOJCI
1 pile
1 pivo u staklenoj boci
sol,senf, maslinovo ulje

Prilog:
krumpir
1 rajčica
1 svježa paprika
1 glavica cvenog luka



PRIPREMA
1.
Pile operite, posušite i dobro nasolite izvana i iznutra.
2.
Skinite etikete sa pivske boce, dobro ju operite i posušite.
3.
U dublju tepsiju stavite papir za pečenje.
4.
Bocu otvorite i stavite na sredinu tepsije.
5.
Pile stavite na bocu i premažite senfom.



6.
Krumpir izrežite na krupnije komade, začinite ga.
7.
Stavite oko pileta.
8.
Izrežite paradajz, papriku, luk i stavite na krumpir.
9.
Sve preliti sa malo maslinovog ulja.
10.
Komad folije stavite na pile(samo na vrh) i pecite na 220 C 1 sat(ili duže ovisno o veličini pileta) ili na 180 C ako imate pećnicu na vrući zrak

Nema komentara:

Objavi komentar