petak, 5. kolovoza 2016.

STARI ČUDESNI RECEPT ZA PRIRODNU VIJAGRU: TREBATE SAMO DVA SASTOJKA!!!

765858

Ako želite domaću vijagru, trebat će vam sastojci koji su lako dostupni i možete ih kupiti u marketima.

Ova 2 sastojka su vrlo moćni afrodizijaci a većina to i ne zna. Vijagra je moćni lijek za muškarce, koji se koristi kod povećanja seksualne aktivnosti. Ovo je stari recept za koji ne zna mnogo ljudi, vrlo je jednostavan i možete ga napraviti sami.



Sastojci

Lubenica
Limun

Priprema

Trebate isjeckati lubenicu na male komadiće i staviti ih u sokovnik, smiksajte kako bi dobili sok pa onda taj sok sipajte u lonac.

Stavite lonac na ringlu i uključite da provri nekoliko minuta, zatim u to stavite limunov sok i dobro izmiješajte, te nastavite miješati sve dok većina tekućine ne ispari.



Ostavite sok da se ohladi sat vremena pa ga onda prespite u staklenu bocu i čuvajte u frižideru. Ovo piće se uzima na prazan stomak u ujutro rano, te prije večere po dvije kašike. Ova domaća vijagra je izuzetno siguran i moćan lijek za muškarce svih uzrasta.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

Izvor: megagiga.info

1 komentar:

  1. Pozdrav, tražite li zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital itd.! Privatni sam zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

    OdgovoriIzbriši