srijeda, 3. kolovoza 2016.

Potopila je stopala u vodu za ispiranje usta, a kada pročitate zašto, odmah ćete učiniti isto!

she-soaked-her-feet-in-mouthwash-and-when-you-read-why-you-will-immediately-do-the-same

Većina vas je sigurno doživjela neku vrstu problema sa stopalima, a vi ste dobro svjesni činjenice da se brojni proizvodi nude na tržištu, a ne daju zadovoljavajuće rezultate, ili im treba previše vremena.

Ipak, mi ćemo vam ponuditi neke jednostavne, ali vrlo efikasne trikove koji će vam pomoći da tretirate sve vrste problema sa stopalima, potpuno prirodno, koristeći sastojke koji su već u vašoj kuhinji.



Kako bi izliječili gljivične infekcije, trebate redovno da potopite stopala u vodu za ispiranje usta na pola sata. Naime, voda za ispiranje usta ima efektivne sastojke, kao što su alkohol, koji će tretirati infekciju.

Naime, možete koristiti i luk za liječenje kurijeg oka. Sve što trebate učiniti je da potopite deblju krišku luka u sirće i primijenite ga na donjem dijelu stopala. Zatim obucite čarape. Ponovite ovaj postupak svake večeri dok ne dobijete željene rezultate.



U slučaju žuljeva, puno koristi ćete imati od upotrebe antiperspiranta. To može dovesti do malo boli, ali to će se osušiti područje žulja.

Također, trebate koristiti bijeli luk u slučaju atletskog stopala. Sve što trebate učiniti je da stavite manji komad bijelog luka između prstiju, i ostavite ga da djeluje 24 sata.

Nema komentara:

Objavi komentar