četvrtak, 4. kolovoza 2016.

Probajte ovaj recept i riješite se ŽOHARA ZAUVIJEK – 100% je efikasan!

How-to-Get-Rid-of-Cockroaches-Forever-Checked-acts

Žohari imaju tendenciju da se reproduciraju brzo i vrlo su dobri u skrivanju. Postoji mnogo različitih proizvoda na tržištu koji obećavaju zajamčena rezultate, ali oni sadrže štetne hemikalije.

Dobra vijest je da predstavljamo jednostavnu i potpuno sigurnu alternativu koja radi 100% i osigurava potpunu eliminaciju žohara.



Sastojci:
1 žumance
50 g (1,7 oz.) borne kiseline
Upute:

Dodati sastojke za stvaranje guste smjese. Zatim, napravite kuglice od preparata i stavite ih na mjesta gdje se žohari obično pojavljuju, kao što su kuhinjski elemento, police, ormari, uglovi, posebno u kuhinji i kupatilu.

U slučaju da ne možete naći bornu kiselinu u prahu, slobodno upotrijebite 3% rastvor borne kiseline. Dodaci za 100 ml ovog rastvora su žumance i malo brašna. Ova mješavina radi učinkovito kao originalni recept.



Iako će trik izgledati neefikasan u početku, veliki broj njih će nestati nakon nekoliko tjedana. Na kraju, oni će nestati zauvijek.

Možete ponoviti postupak nakon šest mjeseci, ako je potrebno, jer je ženski žohari mogu položiti jaja i izleći nove generacije.

Ne brinite, borna kiselina je netoksična. Dakle, ove kuglice su potpuno sigurne za vas, članove vaše porodice, i vaše kućne ljubimce.

Izvor: http://www.narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar