subota, 6. kolovoza 2016.

1000 puta efikasnija od hemoterapije: Uništava rak prostate, debelog crijeva i jajnika!

68545r4

Radi se o đumbiru, začinu koji je dio prirodne medicine više od nekoliko stoljeća.

Ovaj korijen sa svojim zadivljujućim ljekovitim svojstvima koristi se za liječenje brojnih vrsta bolesti zbog toga što sadrži niz ljekovitih tvari. Čak i danas naučnici tvrde da đumbir mož ponuditi neka izrazito ljekovita svojstva.



Đumbir sadrži sastojke za borbu protiv raka, a istraživanja su pokazala da je spoj, više poznat pod imenom Shogaol vrlo aktivan anti – karcinom sastojak.

Taj spoj se stvara nakon što se korijen đumbira suši ili kuha. Ovo sve čini đumbir superiornim u odnosu na uspjeh hemoterapije.

Brojna istraživanja su potvrdila da đumbir nevjerovatno učinkovit lijek koji posjeduje sposobnost da uništi stanice raka prostate, kao i rak jajnika, te karcinoma debelog crijeva.



Kako se koristi đumbir kao lijek?

Kad je riječ o borbi protiv raka, 4 grama je dnevna doza kada je u pitanju konzumiranje đumbira i time se ostvaruju njegove sposobnosti iscjeljivanja. Imajte na umu da trudnice moraju ograničiti unos đumbira na 1 gram na dnevnoj bazi.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.


Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar