četvrtak, 4. kolovoza 2016.

NEVJEROVATNO: Jednostavni i prirodni načini da ponovo postanete djevica!



Postoje mnogi ljudi koji vjeruju da je moguće, uz pomoć nekih prirodnih lijekova, da se vrati ženi nevinost. Možda će zvučati nemoguće jer nije naučno dokazano, ali postoje jaka vjerovanja da neki lijekovi to mogu napraviti.

Evo nekoliko prirodnih načina kako da joše jednom postanete djevica

* Kurkuma comosa

Ovo je veoma moćna biljka koja značajno može zategnuti zidove i materice. Možete je nanijeti kao pastu, ili unutrašnji uzeti, može raditi na oba načina.



* Žir

Žir je efikasan lijek. Trebate napraviti pastu od ove biljke i staviti je na zidove vagine kako bi ste zategnuli vašu vaginu.

* Pueraria Mirifica

Ova biljka je veoma poznata zbog svoje sposobnosti povećanja grudi. Kako tvrde neki stručnjaci, također može pomoći u zatezanju vaših intimnih dijelova.

* Crni Cohosh

Suhi crni Cohosn na suncu, a onda pretvoren u puder. Isperite vaše genitalije sa njim.



* Aloe Vera

Aloe Vera ima sposobnost zatezanja i podmlađivanja intimnih dijelova. Jednostavno trebate ukloniti gel od aloe vere od lišća i nanijeti na genitalje kako biste ih zategnuli i podmladili.

* Vještica ljeska

Ako ne volite paste, evo još jednog efikasnog lijeka. Možete probati sa korištenjem vještičije ljeske. Samo je morate samljeti, napraviti prah i oprati intimne dijelove sa tim kako biste ih zategnuli.


Izvor: http://www.narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar