petak, 29. srpnja 2016.

Zaboravljeni napitak koji sprječava RAK, artritis, smanjuje holesterol i razinu šećera u krvi!

45745745

Korijen đumbira ili jednostavno đumbir, odavno je poznat po svojim koristima kao začin ili u narodnoj medicini. Đumbir je iznimno snažan prirodni korijen koji ima brojne zdravstvene prednosti.

Ima vrlo umirujuće dejstvo na bolne mišiće i bolna leđa, a mnoge kliničke studije su otkrile da može pružiti značajnu pomoć ljudima koji pate od degenerativnog ili reumatoidnog artritisa ili hronične boli.

Ovaj izvanredan začin uspješno smanjuje i ublažava simptome kašlja, prehlade i gripe, te je vrlo koristan za cirkulaciju krvi i čak sprječava rak. Osim toga, đumbir smanjuje loš holesterol i visoke razine šećera u krvi te je vrlo koristan za probavu i mučninu.



Tradicionalno se koristi za liječenje različitih zdravstvenih problema, uključujući visoke razine šećera u krvi, holesterol, bolesti želuca i artritis.

Otkrit ćemo vam snažan napitak od đumbira koji je napravljen od đumbir, šećera i malo limunovog soka.

Njegovi rezultati su izvanredni!

Sastojci

200 grama oguljenog i sitno sjeckanog đumbira
450 ml filtrirane vode
225 grama šećera
115 ml mineralne vode
Nekoliko kapi soka limete
kriške limuna



Priprema

Ulijte filtriranu vodu u lonac i dovesti do tačke kuhanja. Dodajte đumbir u kipuću vodu, smanjite vatru i kuhajte još 5 minuta. Skinite lonac sa štednjaka i ostaviti 20 minuta. Procijedite tekućinu iz đumbira.

Sada trebate pripremiti sirup u zasebnu zdjelu: rastopiti šećer s 1 šoljicom prokuhale vode. Pomiješajte pola šoljice soka đumbira sa 1/3 šoljice sirupa i pola šoljice gazirane vode. Dodajte neki organski med i sok od limete. Na kraju ubaciti nekoliko kriški limuna.

Molimo vas da nam se pridružite i podijelite ovaj čudesan recept sa svojom obitelji i prijateljima.

Izvor: http://megagiga.info/

Nema komentara:

Objavi komentar