četvrtak, 28. srpnja 2016.

Ako razvijete OVE prehrambene navike, efikasno ćete se zaštititi od RAKA JAJNIKA!

856856

Ne slušajte internet teze o tzv “čudo dijetama” u borbi protiv raka jajnika. Umjesto toga, usredotočite se na zdravu i hranjivim tvarima bogatu biljnu hranu kako bi svoje tijelo uravnotežili i alkalizirali.

Evo nekoliko prehrambenih savjeta koje trebate koristiti odmah kako bi zadržali svoje tijelo zdravim i smanjili šanse za rizik od raka jajnika.



1. Poticaj unosa biljne hrane – Biljna hrana treba uvijek biti dio vašeg prehrane u borbi protiv raka. Povrće kao što su kupus, brokula i kelj sadrže korisni spoj nazvan glukozinolat koji ima izuzetne učinke protiv raka.

2. Odaberite hranu s manje kalorija koja imaviše vlakana i hranjivih tvari. Ove namirnice su svo zeleno lisnato povrće poput kelja i brokule. Unošenjem tih vlakana smanjuje se šansa za dobivanje raka debelog crijeva, plus čiste tijelo od toksina.

3. Izbjegavajte slatka pića – Šećer povećava upalu i rak voli šećer. Pijte više vode, sa dodavanjem voća, povrća i svježeg bilja za još bolje efekte.



4. Pijte dosta čaja – Uživajte u zelenom čaju, ovaj biljni napitak sadrži polifenolne spojeve kao što su epigalokatehin galata (EGCG). EGCG se pokazao da inhibira rak jajnika i nekih drugih vrsta raka.

5. Umanjite ishranu bogatu crvenim mesom – Ograničite unos crvenog mesa, kao što su govedina, svinjetina i janjetina na što manje količine. Izbjegavajte svo prerađeno meso kao što su slanina i kobasice i pazite da kupujete kvalitetne rezove kako bi izbjegli neugodne hormone.

Mnoga istraživanja su pokazala da je duže preživljenje povezano sa većim unosom voća i povrća.

Izvor: http://megagiga.info/

Nema komentara:

Objavi komentar