
Sastojci
- 1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
- 1 Vegeta Grill marinada s pivom
- 5 komada peciva
- 1 svijetlo pivo
- 500 g cheddar sira
- 1 glavica zelene salate Eisberg
Priprema
- Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
- Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
- Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.
Posluživanje
Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.Savjet
Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.Mala tajna
Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.
Nema komentara:
Objavi komentar