
Sastojci
- 1 Tiramisu krema Dolcela
- 300 ml mlijeka
- 50 ml soka od naranče
- 2 žličice instant-kave
- 50 ml tople vode
- Za ukrašavanje:
- 2 žlice čokoladnih strugotina
Priprema
- Sadržaj vrećice tiramisu kreme uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom mješalicom (srednjom brzinom) 4-5 minuta, a pred kraj dodajte narančin sok.
- Instant-kavu pomiješajte s toplom vodom i malo ohladite. Dodajte je kremi, pa još jednom sve promiješajte.
- Kremu rasporedite u čaše i dobro ohladite.
Posluživanje
Hladnu kremu ukrasite čokoladnim strugotinama i poslužite.
Savjet
Ukoliko nemate čokoladne strugotine, desert možete ukrasiti listićima badema ili jednostavno posuti kakaom.
Izvor: http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar