
Sastojci
- 3 žlice maslinovog ulja
- 100 g luka
- 1 češanj češnjaka
- 500 g mljevenog mesa (svinjetina i teletina)
- 800 g Pelata Podravka
- 1 žličica Vegete Natur
- 1 žličica soli
- ½ žličice Origano sušeni Podravka
- 1 žličica Bosiljka sušenog Podravka
- 400 g Spaghetta Podravka
- sol
- Za posipavanje:
- sir ribanac
Priprema
- Na zagrijano maslinovo ulje dodajte nasjeckani luk i svijetlo popecite.
- Dodajte protisnuti češnjak i mljeveno meso, pa kratko popecite.
- Dodajte zgnječene pelate, Vegetu Natur i pirjajte na laganoj vatri 15-20 minuta.
- Umak posolite, dodajte origano i bosiljak i još kratko popirjajte.
- Špagete skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
- Umak poslužite preliven preko špageta i pospite naribanim sirom.
Posluživanje
Poslužite toplo sa salatom.
Savjet
Umjesto pelata možete koristiti i Sjeckanu rajčicu Podravka.
Izvor: http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar