subota, 7. svibnja 2016.

Jednostavni bolognese umak sa špagetima

Jednostavni <em>bolognese</em> umak sa špagetima

Sastojci
  • Za posipavanje:
  • sir ribanac






















Priprema

  1. Na zagrijano maslinovo ulje dodajte nasjeckani luk i svijetlo popecite.
  2. Dodajte protisnuti češnjak i mljeveno meso, pa kratko popecite.
  3. Dodajte zgnječene pelate, Vegetu Natur i pirjajte na laganoj vatri 15-20 minuta.
  4. Umak posolite, dodajte origano i bosiljak i još kratko popirjajte.
  5. Špagete skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  6. Umak poslužite preliven preko špageta i pospite naribanim sirom.

Posluživanje

Poslužite toplo sa salatom.

Savjet

Umjesto pelata možete koristiti i Sjeckanu rajčicu Podravka.

Izvor: http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar