nedjelja, 3. srpnja 2016.

POBIJEDILA JE DIJABETES SA OVIM PRIRODNIM SOKOM I IZGUBILA 11KG ZA SAMO 25 DANA!OVO JE NEVJEROVATNO!



Prije nego što počnemo sa ovim člankom, želio bih vam postaviti jedno jednostavno pitanje – znate li što je dijabetes? Dijabetes je stanje u kojem je količina glukoze u krvi previsoka, jer vaše tijelo nije u stanju koristiti je pravilno. A glavni razlog za to je što gušterača ne proizvodi dovoljno inzulina, koji pomaže glukozi da uđe u tjelesne stanice.
Što je inzulin? Inzulin je hormon, proizveden u gušterači. Njegova glavna funkcija je održavanje odgovarajuće razine šećera u krvi.



 To omogućuje da glukoza uđe u tijelo i da se transportira u stanice, gdje se pretvara u energiju – za mišiće i tkivo. Inzulin također pomaže stanicama da pohrani glukozu, ako je to potrebno. Dobra stvar je da postoji mnogo različitih domaćih lijekova koji mogu kontrolisati i održavati normalnu razinu inzulina.
Prema posljednjim statističkim podacima, više od 380 milijuna ljudi diljem svijeta imaju ovaj zdravstveni problem. Danas, dijabetes uzima više života nego AIDS i rak dojke zajedno.Vodeći je uzrok sljepoće, zatajenja bubrega, amputacije, zatajenja srca i moždanog udara. I zapamtite – ako bolujete od dijabetesa, vrlo je važno održavati razinu šećera u krvi u normalnim granicama, kako bi pravilno funkcionisali. Trebali bi jesti zdravo i koristiti različite recepte i prirodne lijekove za ublažavanje neugodnih simptoma.



Ovo je istinita životna priča, o ženi – koja je prevladala dijabetes pirodnim putem. Ona koristi ovaj super zdrav napitak, koji joj je pomogao u borbi protiv ove strašne bolesti. Ovo super zdravo piće je vrlo jednostavno za napraviti. Pobrinite se da koristite organske sastojke. Napomena: samo slijedite jednostavne upute.



Trebat će vam sljedeći sastojci:

2 banane
2 jabuke
pregršt crvenog kupusa
kivi,5 komada
½ litra vode


  Upute:

Samo trebate staviti sve sastojke, gore navedene, u blender. Uživajte u soku.Trebali bi ga piti svaki dan.Preporućljivo ga je piti na prazan želudac, u ranim jutarnjim satima – odmah nakon što se probudite.Veoma je bitno da sok pijete dok je svjež!

Uživajte 😉

Izvor: http://www.prirodna-medicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar