utorak, 17. svibnja 2016.

KOLAC S BRESKVAMA


SASTOJCI
Biskvit
•  2 jaja
•  6 zlice secera
•  6 zlice brasna
•  6 zlice ulje
•  2 zlice cokoladnog kakaa
•  1 /2 prasak za pecivo
•  1 vanilin secer




Krema
•  500 ml. vrhnje za slag
•  200 ml. jogurt od breskve
•  3-4 breskve
•  1 zelatin




PRIPREMA
1. Izmutiti jaja sa secerom, dodati ulje i brasno pomjesano s praskom za pecivo i kakaom (a moze i 50 gr. otopene cokolade).Peci na 180 C.
2. Vruc biskvit preliti sa malo sokom od breskve.
3. Izmiksati vrhnje za slag, dodati jogurt i breskve nasecene na male kocke.Nanjeti na biskvit i staviti u hladnjak.
4. Jednu breskvu izmiksati i pomesati sa gotovim zelatinom i preliti po hladnoj torti.

Izvor: http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar