
Sastojci
- 250 g Mljevenog keksa Dolcela
- 1 žlica Kakaa u prahu Dolcela
- 80 g oguljenih poprženih lješnjaka
- 100 g maslaca
- 600 ml mlijeka
- 2 Tiramisu kreme Docela
- Za posipanje:
- 40 g Kakaa u prahu Dolcela
Priprema
- Mljevene kekse pomiješajte s kakaom i sitno nasjeckanim lješnjacima. Dodajte otopljeni maslac, dobro izmiješajte i utisnite u lim za pečenje (30x18 cm) obložen papirom za pečenje.
- U prokuhano hladno mlijeko dodajte sadržaj vrećica za tiramisu kreme i miješajte električnom miješalicom na srednjoj brzini 4-5 minuta.
- Kremu odmah nanesite na pripremljenu podlogu od keksa i stavite u hladnjak na barem 2 sata.
Posluživanje
Prije posluživanja kolač pospite kakaom u prahu.Savjet
Lješnjake možete zamijeniti drugim orašastim plodovima.- Izvor: http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar