petak, 27. svibnja 2016.
SLADOLED TORTA, BRZA ZA NAPRAVITI A JOŠ BRŽE SE POJEDE
Sastojci
5 jaja
11 kašika šećera
3 vrećice šlaga
450 ml mlijeka
1 vanilin šećer
100g mljevenih orasa
100 g mljevenih keksa
3 rebra cokolade
Priprema
Bjelanjke umutiti sa šećerom, dodavati jedno po jedno žumanjce. Posebno umutiti šlag sa mlijekom i vanilin šećerom. Sjediniti obje mase pa
podijeliti u 3 dijela. U 1.dio staviti orase i keks , u 2.dio čokoladu, 3. nek ostane prazan. Stavljati u kalup – prvo masu sa keksom i orasima (podlogu), masu sa čokoladom pa praznu (tj.žutu) masu.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar